Over ons

Al meer dan 30 jaar ervaring;
Zengerink maakt het mogelijk.

Het verhaal van Zengerink Makelaardij begint in de jaren negentig met Hans Zengerink. Het familiebedrijf is gevestigd in Hengelo, het hart van Twente. Met gediplomeerde en beëdigde makelaars en meer dan 30 jaar ervaring, staat Zengerink klaar om u te begeleiden op uw vastgoedavontuur. Wij zijn uw persoonlijke expert.

Ooit begonnen we in een competitieve markt in Hengelo, maar we hebben ons weten te onderscheiden door onze vastberadenheid en inzet. In de tussentijd hebben we meer dan 7000 succesvolle transacties op onze naam. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we nu een bekend begrip zijn geworden in Twente.

Hans Zengerink heeft inmiddels wat gas teruggenomen. Liselotte van der Zee staat nu aan het roer, zij is vol enthousiasme in zijn voetsporen getreden. Samen met het team staat ze klaar om uw droomhuis te realiseren.

“Bij Zengerink staat uw tevredenheid centraal, met een gevoel van zekerheid en rust.”

Onze experts

Maak kennis met het team

Onze makelaars zijn experts op gebied van vastgoed, maar ook opgeleide hypotheekdeskundigen. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw vastgoed- en financieringsbehoeften.  Bent u klaar voor een nieuw hoofdstuk of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Oprichter & Register Makelaar / Directie

Hans Zengerink

Directie

Liselotte van der Zee

Medewerker Binnendienst

Chantal Staal

Medewerker Commercieel

Willem Wolthuis

Medewerker Binnendienst

Carmen A.B.

Financieel adviseur

Mart Tijhuis

Makelaar in opleiding

Sam Schefer

Cv en motivatie mag naar l.vanderzee@zengerink.nl

meld je aan

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod en mis geen enkele kans! Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over ons actuele aanbod. Laat uw gegevens hieronder achter.

WhatsApp openen
1
WhatsApp met Zengerink
Waar kunnen we u mee helpen?