Verzekering

Een doordachte verzekering;
Zengerink maakt het mogelijk.

"We maken een passend plan op basis van uw wensen en toekomstplannen."

Verzekering

Maak de risico’s van morgen gemakkelijker

Bij Zengerink begrijpen we dat uw prachtige bezit niet alleen goed verkocht of gekocht moet worden, maar ook goed verzekerd moet zijn. Daarom bieden we bij ons kantoor alles-in-één oplossingen voor al uw vastgoed behoeften. Via onze moedermaatschappij VDZ, hebben we een mooie samenwerking met een gerenommeerde verzekeraar die een breed scala aan verzekeringsproducten aanbiedt, zowel voor particulieren als ondernemers.

Verzekeren

Alles op één plek

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste verzekeringen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften en omstandigheden. Of het nu gaat om een woningverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of bedrijfsverzekering, wij hebben de expertise om u te adviseren en te begeleiden door het proces.

Maar daar stopt het niet. Bij Zengerink streven we ernaar om u een totaaloplossing te bieden die verder gaat dan alleen verzekeringen. Met onze aanvullende diensten via PolisZekerheid kunt u kiezen voor meer gemak op de lange termijn.

Wanneer u kiest voor PolisZekerheid, zorgen wij ervoor dat uw verzekering altijd optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie, en dat u niet onnodig te veel premie betaalt. Dit doen wij door periodiek met u uw omstandigheden en wensen onder de loep te nemen en advies uit te brengen over de (nieuwe) situatie.

Met Zengerink heeft u alles onder één dak. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw woning, financieel advies, of verzekeringen, wij zijn er om u te helpen en te ondersteunen bij elke stap. Zengerink maakt het mogelijk.

waardevolle service

Doe een gratis waardebepaling van uw huis

Van plan om uw huis te verkopen? Ontdek de waarde van jouw woning! Als ervaren makelaars met 30 jaar expertise begrijpen we dat een accurate waardebepaling cruciaal is voor een succesvolle verkoop. Bij Zengerink combineren we lokale marktkennis met geavanceerde technologieën voor een transparante en nauwkeurige bepaling. Geen verkoop, geen kosten – alleen een kop koffie. Laat uw gegevens achter en wij bellen voor een vrijblijvend gesprek. Neem ondertussen gerust alvast een kijkje tussen ons huidige aanbod voor mogelijk je nieuwe woning!

WhatsApp openen
1
WhatsApp met Zengerink
Waar kunnen we u mee helpen?