Verkopen

Jouw huis verkopen;
Zengerink maakt het mogelijk.

"Een nieuw hoofdstuk begint bij de juiste voordeur."      

een nieuwe stap

Verkopen bij Zengerink

Als het aankomt op het verkopen van uw woning, is het een beslissing die u niet dagelijks neemt. U gaat op zoek naar de beste passende makelaar, iemand die niet alleen betrouwbaar is, maar ook actief meedenkt en op de hoogte is van alle ins en outs van de huidige woningmarkt. Het is van groot belang dat u zeker weet dat deze makelaar zich volledig inzet om de beste verkoopprijs te behalen en de gunstigste voorwaarden voor u te onderhandelen. Zengerink maakt het mogelijk.

verkoopproces

Het proces dat we samen doorlopen

Kennismaking

Bij Zengerink begrijpen we dat het verkopen van uw huis een grote stap is, misschien zelfs een sprong in het diepe. Onze eerste ontmoeting draait om het leggen van een solide basis voor uw verkooptraject. We nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen, eventuele aarzelingen te beantwoorden en onze unieke aanpak met u te delen. Tijdens onze kennismaking stellen wij ons niet alleen transparant op, maar bespreken wij ook openlijk de kosten verbonden aan onze dienstverlening als makelaar. Op deze manier bent u vanaf het allereerste moment volledig op de hoogte. Het is belangrijk om te vermelden dat Zengerink geen opstartkosten hanteert en dat de waardebepaling van uw woning als eerste stap kosteloos bij u thuis wordt uitgevoerd.

Kennismaking

Onze eerste ontmoeting draait om het leggen van een solide basis voor uw verkooptraject. We nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen, eventuele aarzelingen te beantwoorden en onze unieke aanpak met u te delen. Tijdens onze kennismaking stellen wij ons niet alleen transparant op, maar bespreken wij ook openlijk de kosten verbonden aan onze dienstverlening als makelaar. Op deze manier bent u vanaf het allereerste moment volledig op de hoogte. Het is belangrijk om te vermelden dat Zengerink geen opstartkosten hanteert en dat de waardebepaling van uw woning als eerste stap kosteloos bij u thuis wordt uitgevoerd.

Waardebepaling en verkoopproces

Samen met u verkent de makelaar uw woning voor een nauwkeurige waardebepaling. Tijdens de inspectie neemt de makelaar alles onder de loep om de beste waarde vast te stellen. Op basis van deze inspectie en kantoor taxatie bepalen we samen met u de juiste verkoopwaarde. Vervolgens bespreken we ons verkoopproces aan tafel, inclusief marketingopties. Ook bepalen we samen met u wanneer het verkoopbord in uw tuin wordt geplaatst en wanneer de fotograaf wordt ingeschakeld voor de woningpresentatie. Terug op kantoor stellen we direct een doeltreffende verkoopadvertentie op om snel van start te gaan met het verkoopproces.

Waardebepaling en verkoopproces

Tijdens de inspectie neemt de makelaar alles onder de loep om de beste waarde vast te stellen. Op basis van deze inspectie en kantoor taxatie bepalen we samen met u de juiste verkoopwaarde. Vervolgens bespreken we ons verkoopproces aan tafel, inclusief marketingopties. Ook bepalen we samen met u wanneer het verkoopbord in uw tuin wordt geplaatst en wanneer de fotograaf wordt ingeschakeld voor de woningpresentatie. Terug op kantoor stellen we direct een doeltreffende verkoopadvertentie op om snel van start te gaan met het verkoopproces.

Bezichtigingen

Wanneer potentiële kopers contact met ons opnemen voor een bezichtigingsafspraak, begint het spannende avontuur! Samen zorgen we ervoor dat uw woning er op zijn best uitziet. Wanneer de geïnteresseerden arriveren, verwelkomen we hen hartelijk, nemen de tijd voor de bezichtiging en beantwoorden al hun vragen. Bij ons draait het niet alleen om kijken, maar ook om ervaren. We luisteren naar hun behoeften en helpen hen bij het nemen van een beslissing waar ze zich goed bij voelen. Voordat de kopers vertrekken, geven we ze nog wat mee naar huis: informatie over de omgeving en details over de woning om rustig na te kunnen genieten van hun bezoek.

Bezichtigingen

Samen zorgen we ervoor dat uw woning er op zijn best uitziet. Wanneer de geïnteresseerden arriveren, verwelkomen we hen hartelijk, nemen de tijd voor de bezichtiging en beantwoorden al hun vragen. Bij ons draait het niet alleen om kijken, maar ook om ervaren. We luisteren naar hun behoeften en helpen hen bij het nemen van een beslissing waar ze zich goed bij voelen.

Voordat de kopers vertrekken, geven we ze nog wat mee naar huis: informatie over de omgeving en details over de woning om rustig na te kunnen genieten van hun bezoek.

Biedingen

Na bezichtiging mag de potentiële koper een bod uitbrengen, dat wij aan u doorgeven. U beslist zelf of u het bod accepteert. Bij akkoord zorgen wij voor de benodigde documenten voor de koopovereenkomst. We bespreken deze samen met u en de koper voordat u tekent. Bij een inschrijvingsprocedure heeft u het recht van gunning, dat betekent dat u zelf kan kiezen aan wie u verkoopt, niet noodzakelijk aan de hoogste bieder. Onderhandelen over de prijs? Dat doen wij natuurlijk, maar we houden ook rekening met andere prioriteiten zoals snelheid van oplevering en overname van goederen. Ons doel: de beste deal voor u. Zengerink maakt het mogelijk.

Biedingen

U beslist zelf of u het bod accepteert. Bij akkoord zorgen wij voor de benodigde documenten voor de koopovereenkomst. We bespreken deze samen met u en de koper voordat u tekent. Bij een inschrijvingsprocedure heeft u het recht van gunning, dat betekent dat u zelf kan kiezen aan wie u verkoopt, niet noodzakelijk aan de hoogste bieder. Onderhandelen over de prijs? Dat doen wij natuurlijk, maar we houden ook rekening met andere prioriteiten zoals snelheid van oplevering en overname van goederen. Ons doel: de beste deal voor u. Zengerink maakt het mogelijk.

Tijd voor champagne

Het is zover, tijd om de champagne te ontkurken! Na het vervallen van de ontbindende voorwaarde(n) is uw woning officieel verkocht, een moment om te vieren! Nu is het wachten op de daadwerkelijke passeerdatum, oftewel de sleuteloverdracht van uw woning. Vlak voordat uw woning passeert bij de notaris, plannen we nog een eindinspectie in. Dit is een gezamenlijke afspraak met u en de kopende partij, waarbij we nogmaals door de woning gaan en de laatste details controleren. Na het tekenen bij de notaris wordt de woning overgedragen, en dat verdient opnieuw een feestelijke toast. 

Tijd voor champagne

Na het vervallen van de ontbindende voorwaarde(n) is uw woning officieel verkocht, een moment om te vieren! Nu is het wachten op de daadwerkelijke passeerdatum, oftewel de sleuteloverdracht van uw woning. Vlak voordat uw woning passeert bij de notaris, plannen we nog een eindinspectie in. Dit is een gezamenlijke afspraak met u en de kopende partij, waarbij we nogmaals door de woning gaan en de laatste details controleren. Na het tekenen bij de notaris wordt de woning overgedragen, en dat verdient opnieuw een feestelijke toast. 

waardevolle service

Doe een gratis waardebepaling van uw huis

Van plan om uw huis te verkopen? Ontdek de waarde van jouw woning! Als ervaren makelaars met 30 jaar expertise begrijpen we dat een accurate waardebepaling cruciaal is voor een succesvolle verkoop. Bij Zengerink combineren we lokale marktkennis met geavanceerde technologieën voor een transparante en nauwkeurige bepaling. Geen verkoop, geen kosten – alleen een kop koffie. Laat uw gegevens achter en wij bellen voor een vrijblijvend gesprek. Neem ondertussen gerust alvast een kijkje tussen ons huidige aanbod voor mogelijk je nieuwe woning!

WhatsApp openen
1
WhatsApp met Zengerink
Waar kunnen we u mee helpen?